1. آذری، ا.، ع. مدرس ثانوی، ح. عسکری، ف. قناتی، ا. ناجی و علیزاده، ب.1391. اثر تنش شوری بر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک دو گونه کلزا و شلغم روغنی (Brassica napus and B. rapa). مجله علوم زراعی ایران، 14: 135-121.
2. پرمون، ق.، عبادی، ع.، قویعظم، ع. و میری، م. 1392. اثر پیش تیمار بذر بر جوانهزنی و رشد گیاهچه بابونه در شرایط شوری. نشریه تولید گیاهان زراعی، 6(3): 164-145.
3. ثابت تیموری، م.، خزایی، ح.، نظامی، ا. و نصیری محلاتی، م. 1386. تأثیر سطوح مختلف شوری بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان برگ و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه کنجد (Sesamum indicum L.). آب، خاک و گیاه در کشاورزی، 14: 119-109.
4. حسینی، ح. و رضوانیمقدم، پ. 1385. اثر تنش خشکی و شوری بر جوانهزنی اسفرزه (Plantago ovata). مجله پژوهشهای زراعی ایران، 1: 15-22.
5. دهقانی، ا. و مستاجران، ا. 1389. اثر تنش شور بر رشد رویشی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی و دفاعی در گیاه زنجبیل (Zingiber officinale Roscoe.). فصلنامه داروهای گیاهی، 1(1): 10-1.
6. سلامی، م.ر.، صفرنژاد، ع. و حمیدی، ح. 1385. اثر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژی زیره سبز (Cuminum cyminum) و سنبلالطیب (Valeriana officinalis). پژوهش و سازندگی در منابع طبیعی، 72: 83-77.
7. سلطانی، آ.، خدارحمپور، ز. و اشرف جعفری، ع. 1391. بررسی تنوع ژنتیکی تحمل به تنش شوری در ارقام یونجه (Medicago sativa L.).بر اساس رشد گیاهچه. پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی، 4(10): 45-29.
8. صادقی، ح. و خانی، ک. 1391. اثر سطوح مختلف خشکی و شوری بر برخی ویژگیهای مورفولوژِیک و میزان پرولین یونجه یکساله (Medicago polymorpha L.). مجله علوم کشاورزی دیم ایران، 2: 13-1.
9. قمری زارع، ع.، رضوانی، س. و فروتن، م. 1387. اثر تنش خشکی ناشی PEG در چند گونه یونجه یکساله در شرایط آبکشت (Aquacualture). تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران، 16(2): 197-182.
10. قوامی، ف.، ملبولی، م.ع.، قنادها، م.ر.، یزدی صمدی، ب.، مظفری، ج. و آقایی م.ج. 1383. بررسی واکنش ارقام متحمل گندم ایرانی به تنش شوری در مرحله جوانهزنی و گیاهچه. مجله علوم کشاورزی ایران، 35(2): 464-453.
11. کاظمزاده حقیقی، ع. 1389. ارزیابی تحمل به شوری بر اساس جوانهزنی در 9 رقم سورگوم علوفهای. فصلنامه پژوهشهای علوم گیاهی، 5(3): 81-74.
12. مصطفوی، خ. و حیدریان، ع.1391. بررسی تأثیر تنش شوری بر جوانهزنی و شاخصهای آن در چهار رقم گیاه آفتابگردان. مجله زارعت و اصلاح نباتات، 8(4): 131-123.
13. معصومی زواریان، ا.، یوسفیراد، م. و شریف مقدسی، م. 1392. اثرات تنش شوری بر شاخصهای جوانهزنی فعالیت و آنزیمهای آلفا-آمیلاز و پراکسیداز بذر گیاه دارویی ماریتیغال Silybum marianum L.)). دومین کنگره کشاورزی ارگانیک و مرسوم. دانشگاه محقق اردبیلی.
14. میرمحمدی میبدی، ع.م. و قره یاضی، ب. 1381. جنبههای فیزیولوژِیک بهنژادی تنش شوری گیاهان. مرکز نشر دانشگاه صنعتی اصفهان. 288 صفحه.
15. Beauchamp, C., and Fridorich, I. 1971. Superoxide dismutase improved assays and an assay applicable to acrylamide gels. Analytical Biochemistry, 44(1): 276-287. [
DOI:10.1016/0003-2697(71)90370-8]
16. Britton, C., and Mehley, A.C. 1955. Assay of catalase and peroxidase. Method in enzymology, 2: 764-775. [
DOI:10.1016/S0076-6879(55)02300-8]
17. Esfandiari, E., Shekari, F., Shekari, F., Esfandiari, M. 2007. The effect salt stress on antioxidant enzymes activity and lipid peroxidation on the wheat seeding. Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, 35(1): 48-56.
18. Khaef, N., Sadeghi, H., and Taghvaei, M. 2011. Effects of new strategies for breaking dormancy of two annual medics (Medicago scutellata and Medicago polymorpha). American-Eurasian Journal of Agricultural and Environmental Sciences, 11: 626-632.
19. Miri, Y., and Mirjalili S.A. 2013. Effects of salinity stress on seed germination and some physiological traits in primary stages of growth in purple coneflower (Echinacea Purpurea). International Journal of Agronomy and Plant Production, 4(1):142-146.
20. Munns, R., Schachtman, D.P., and Condon, A.G. 1995. The significance of a two-phase growth response to salinity in wheat and barley. Functional Plant Biology, 22(4): 561-569. [
DOI:10.1071/PP9950561]
21. Nakano, Y., and Asada, K. 1981. Hydrogen peroxide is scavenged by ascorbate-specific peroxidase in spinach chloroplasts. Plant and Cell Physiology, 22(5): 867-880.
22. Pirasteh Anosheh, H., Sadeghi, H., and Emam, Y. 2011. Chemical priming with urea and KNO3 enhances maize hybrids (Zea mays L.) seed viability under abiotic stress. Journal of Crop Science and Biotechnology, 14(4): 289-295. [
DOI:10.1007/s12892-011-0039-x]
23. Qados, A.M.A. 2011. Effect of salt stress on plant growth and metabolism of bean plant Vicia faba (L.). Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, 10(1): 7-15. [
DOI:10.1016/j.jssas.2010.06.002]
24. Sadeghi, H., and Robati, Z. 2015. Response of Cichorium intybus L. to eight seed priming methods under osmotic stress conditions. Biocatalysis and Agricultural Biotechnology, 4(4): 443-448. [
DOI:10.1016/j.bcab.2015.08.003]
25. Taylor, G.B, Rossiter, R.C., and Palmer, M.J. 1984. Long term patterns of seed softening and seedling establishment from single seed crop of subterranean clover. Animal Production Science, 24: 200-212. [
DOI:10.1071/EA9840200]
26. Zhu, J.K. 2001. Plant salt tolerance. Trends in Plant Science, 6(2): 66-71. [
DOI:10.1016/S1360-1385(00)01838-0]