
مقایسه مدلهای مختلف جهت تعیین زمان تا 50 درصد حداکثر جوانه زنی: مطالعه موردی روی بذرهای پنبه (Gossypium hirsutum)
ارزیابی پتانسیل دگرآسیبی عصاره آبی اندامهای هوایی علفهرز تاتوره (Datura stramonium) بر صفات جوانهزنی و میزان رنگیزههای فتوسنتزی ارقام گندم
اثر پرایمینگ بذر بر مؤلفههای جوانهزنی، تغییرات بیوشیمیایی و رشد اولیه گیاهچه کنجد (Sesamum indicum)
اثر دگرآسیبی خردل وحشی (Sinapis arvensis) بر ویژگیهای جوانهزنی، مورفولوژیک و بیوشیمیایی جو (Hordeum vulgare)
بررسی شاخصهای جوانهزنی بذر و محتوای آنتوسیانین گیاهچه دانسیاه(Guizotia abyssinica) تحت اثر سه نانو ذره
تأثیر زوال بذر و پتانسیل آب بر شاخصهای جوانهزنی و بیوشیمیایی بذر گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum) در دماهای مختلف
نقش باکتریهای محرک رشد و اسید سالیسیلیک بر جوانهزنی بذر و رشد گیاهچه خربزه (Cucumis melo) تحت تنش شوری