جلد 3، شماره 1 - ( 12-1392 )                   جلد 3 شماره 1 صفحات 17-36 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

SHOLEVARFARD A R, MOOSAVI M R. Role of Nutritional Elements in Plant Disease Management . pps. 2014; 3 (1) :17-36
URL: http://yujs.yu.ac.ir/pps/article-1-57-fa.html
شعله‌ورفرد علیرضا، موسوی سیدمحمدرضا. نقش عناصر غذایی در مدیریت بیماری‌های گیاهی. دانش بیماری شناسی گیاهی. 1392; 3 (1) :17-36

URL: http://yujs.yu.ac.ir/pps/article-1-57-fa.html


گروه بیماری‌شناسی گیاهی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت ، rmmoosavi@yahoo.com
چکیده:   (13705 مشاهده)
شعله‌ور‌فرد، ع. و موسوی، س. م. 1392. نقش عناصر غذایی در مدیریت بیماری‌های گیاهی. دانش بیماری‌شناسی گیاهی 3(1): 36-17.
 عناصر غذایی معمولا برای افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی مصرف می‌شوند. این عناصر قادر به افزایش سطح تحمل یا مقاومت گیاهان به بعضی بیماری‌ها نیز هستند. تصحیح و تعدیل مواد غذایی خاک می‌تواند به عنوان یک روش موثر مدیریت بیماری‌های گیاهی در کشاورزی پایدار در نظر گرفته ‌شود. عناصر غذایی اولین و مهمترین خط دفاعی را در برابر بیماری‌های گیاهی تشکیل می‌دهند که روی تمام اجزای مثلث بیماری تاثیر می‌گذارند. مواد غذایی می‌توانند بیماری‌ها را تاحد رضایت بخشی کاهش دهند یا حداقل آنها را تا سطحی تقلیل دهند که مهارشان توسط سایر روش‌ها موفقیت‌آمیز‌تر و ارزان‌تر باشد. در این مقاله تاثیر عناصر غذایی روی میزان تحمل یا مقاومت، ساختار بافتی و ظاهری گیاه، بیماری‌زایی و بقای بیمارگر بررسی شده است.
واژه‌های کلیدی: بیماری، پتاسیم، فسفر، گیاه، نیتروژن
متن کامل [PDF 287 kb]   (1346 دریافت)    
نوع مطالعه: ترویجی | موضوع مقاله: تخصصي

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سامانه نشریات دانشگاه یاسوج دانش بیماری شناسی گیاهی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2021 CC BY-NC 4.0 | University of Yasouj Journals System Plant Pathology Science

Designed & Developed by : Yektaweb