جلد 12، شماره 1 - ( (پاییز و زمستان) 1401 )                   جلد 12 شماره 1 صفحات 104-94 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

hasanpour N, arzanlou M. (2023). Application of yeasts in plant diseases management. Plant Pathol. Sci.. 12(1), 94-104. doi:10.52547/pps.12.1.94
URL: http://yujs.yu.ac.ir/pps/article-1-359-fa.html
حسن پور نوراله، ارزنلو مهدی. کاربرد مخمرها در مدیریت بیماریهای گیاهی دانش بیماری شناسی گیاهی 1401; 12 (1) :104-94 10.52547/pps.12.1.94

URL: http://yujs.yu.ac.ir/pps/article-1-359-fa.html


گروه گیاه پزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز ، arzanlou@hotmail.com
چکیده:   (1198 مشاهده)

حسن­ پور، ن.،  ارزنلو،  م. (1401) کاربرد مخمرها در مدیریت بیماری­های گیاهی. دانش بیماری‌شناسی گیاهی 12(1): 104-94.         

مخمرها پراکنش وسیعی در سطح زمین دارند. آن­ها در صنایعی مانند نانوایی، صنایع تخمیری، تولید پروتئین، سنتز مواد شیمیایی مانند ریبوفلاوین و اسید سیتریک، کشاورزی و مدیریت بیماری­های­گیاهی نقش دارند. آن­ها بـا مکانیسـم­هـای متنـوعی مانند رقابــت بــرای مواد غذایی و فضا، برقراری رابطه انگلی با بیمارگر، القـای مقاومـت در گیـاه، قارچ انگلی، اشغال پردازه بوم­ شناختی، سم­زدایی زهرقارچ و تولید آنزیم­های تجزیه کننده دیواره سلولی در کاهش بیماری­های گیاهی موثر هستند. از خصوصیات برتر مخمرها می­توان به تحمل و سازگاری بیشتر نسبت به نوسانات حرارتی در دماهای پایین و بالا، سازگاری در طیف گسترده ­ای از رطوبت نسبی، نوسانات pH، سطوح اکسیژن کم، سرعت تکثیر زیاد، محدود کردن جمعیت بیمارگر و تحمل به اشعه UV را نام برد. با توجه به ویژگی­های گفته شده مخمرها به عنوان یکی از بهترین گزینه­ ها برای به کارگیری در فرایند مهار زیستی در نظر گرفته می­شوند. در این مقاله جنبه­ های مثبت مخمرها نسبت به دیگر عوامل میکروبی، نقش آن­ها در کشاورزی و سازوکار­های مدیریت بیماریهای گیاهی بحث و بررسی شده است.  


 

واژه‌های کلیدی: Candida، Cryptococcus، Pichia، Saccharomyces
متن کامل [PDF 414 kb]   (517 دریافت)    
نوع مطالعه: ترویجی | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1400/11/22 | پذیرش: 1401/3/25

فهرست منابع
1. Agrios, G.N. (2005). Plant Pathology. Elsevier Academic Press, Burlington, MA,USA, 344P.
2. Alavi Fard, F., Etebarian, H., & Sahebani, N. (2012). Biological control of gray mold of apple by Candida membranifaciens, Rhodotorula mucilaginosa and Pichia guilliermondii. Iranian Journal of Plant Protection Science, 48, 17-26.
3. Al-Falih, A.M. (2006) Nitrogen transformation in vitro by some soil yeasts. Saudi Journal of Biological Sciences, 13, 135-140
4. Arrarte, E., Garmendia, G., Rossini, C., Wisniewski, M., & Vero, S. (2017). Volatile organic compounds produced by Antarctic strains of Candida sake play a role in the control of postharvest pathogens of apples. Biological Control, 109, 14-20. [DOI:10.1016/j.biocontrol.2017.03.002]
5. Banani, H., Spadaro, D., Zhang, D., Matic, S., Garibaldi, A., & Gullino, M.L (2014). Biocontrol activity of an alkaline serine protease from Aureobasidium pullulans expressed in Pichia pastoris against four postharvest pathogens on apple. International Journal of Food Microbiology, 183,1-8. [DOI:10.1016/j.ijfoodmicro.2014.05.001] [PMID]
6. Beiki, F. (2020). Biological control of kiwi gray mold patients using native yeasts isolated from Iran. Biocontrol in Plant Protection, 7(2), 31-48.
7. Beiki, F., Mohamadi Goltapeh, E., Rahimian, H., Shamsbakhsh, M., Barzegar, A., Busquets, B., & Lalucat, J. (2013). Biological control of citrus blast disease using some yeast strains isolated from citrus orchards in the Northern provinces of Iran. Biocontrol in Plant Protection, 1, 51-64.
8. Böswald, C., Engelhardt, G., Vogel, H., & Wallnöfer, P.R. (1995). Metabolism of the Fusarium mycotoxins zearalenone and deoxynivalenol by yeast strains of technological relevance. Journal of Natural Toxins, 3(3), 138-144. [DOI:10.1002/nt.2620030304] [PMID]
9. Botha, A. (2006). Yeasts in soil. Biodiversity and ecophysiology of yeasts, 221-240. [DOI:10.1007/3-540-30985-3_11]
10. Calderon, C.E., Rotem, N., Harris, R., Vela-Corcia, D., & Levy, M. (2019). Pseudozyma aphidis activates reactive oxygen species production, programmed cell death and morphological alterations in the necrotrophic fungus Botrytis cinerea. Molecular Plant Pathology, 20, 562- 574. [DOI:10.1111/mpp.12775] [PMID] [PMCID]
11. Cook, D.W.M., Long, P.G., & Ganesh, S. (1999). The combined effect of delayed application of yeast biocontrol agents and fruit curing for the inhibition of the postharvest pathogen Botrytis cinerea in kiwifruit. Postharvest Biology and Technology, 16, 233-243. [DOI:10.1016/S0925-5214(99)00003-4]
12. De Tenório, D.A., Medeiros, E., Lima, C. S., & da Silva, J.M. (2019). Biological control of Rhizoctonia solani in cowpea plants using yeast. Tropical Plant Pathology 44, 113-119. [DOI:10.1007/s40858-019-00275-2]
13. Di Francesco, A., Ugolinim L., Lazzeri, L., & Mari, M. (2014). Production of volatile organic compounds by Aureobasidium pullulans as a potential mechanism of action against postharvest fruit pathogens. Biological Control, 81, 8-14. [DOI:10.1016/j.biocontrol.2014.10.004]
14. Eman, A.b.d., El-Monem, A.A., Saleh, M.M.S., & Mostaza,E.A.M (2008). Minimizing the quantity of mineral nitrogen fertilizers on grapevine by using humic acid, organic and biofertilizers. Research Journal of Agriculture and Biological Sciences, 4, 46-50.
15. Fiori, S. (2012). Identification of differentially expressed genes associated with changes in the morphology of Pichia fermentans on apple and peach fruit. FEMS Yeast Research, 12, 785-795. [DOI:10.1111/j.1567-1364.2012.00829.x] [PMID]
16. Gore-Lloyd, D. (2019). Snf2 controls pulcherriminic acid biosynthesis and antifungal activity of the biocontrol yeast Metschnikowia pulcherrima. Molecular of Microbiology, 112, 317-332. [DOI:10.1111/mmi.14272] [PMID] [PMCID]
17. Grevesse, C., Lepoivre, P., & Jijakli, M.H. (2003). Characterization of the exoglucanase-encoding gene PaEXG2 and study of its role in the biocontrol activity of Pichia anomala strain K. Phytopathology, 93, 1145-1152. [DOI:10.1094/PHYTO.2003.93.9.1145] [PMID]
18. Helbig, J. (2002). Ability of the antagonistic yeast Cryptococcus albidus to control Botrytis cinerea in strawberry. Biological Control, 47, 85-99.
19. Huang, R., Li, G.Q., Zhang, J., Yang, L., Che, H.J., Jiang, D.H., & Huang, HC. (2011). Control of postharvest Botrytis fruit rot of strawberry by volatile organic compounds of Candida intermedia. Phytopathology, 101, 859-69. [DOI:10.1094/PHYTO-09-10-0255] [PMID]
20. Ippolito, A., & Nigro, F. (2000). Impact of preharvest application of biological control agents on postharvest diseases of fresh fruits and vegetables. Crop Protection, 19, 715-723. [DOI:10.1016/S0261-2194(00)00095-8]
21. Junker, K., Chailyan, A., Hesselbart, A., Forster, J., & Wendland, J. (2019). Multi-omics characterization of the necrotrophic mycoparasite Saccharomycopsis schoenii. PLoS Pathogens, 15, e1007692. [DOI:10.1371/journal.ppat.1007692] [PMID] [PMCID]
22. Khodaparast, S.A. (2015). The Kingdom of Fungi. University of Guilan Publications, 811p. (In Persian)
23. Liu, X., Fang, W., Liu, L., Yu, T., Lou, B., & Zheng, X. (2010). Biological control of postharvest sour rot of citrus by two antagonistic yeasts. Letters in Applied Microbiology, 51, 30-35. [DOI:10.1111/j.1472-765X.2010.02851.x] [PMID]
24. Long, C., Deng, B., & Deng, X. (2007). Commercial testing of Kloeckera apiculata, isolate 34-9, for biological control of postharvest diseases of citrus fruit. Annals of Microbiology, 57, 203-207. [DOI:10.1007/BF03175208]
25. Lopes, M.R., Klein, M.N., Ferraz, L.P., da Silva, A.C., & Kupper, K.C. (2015). Saccharomyces cerevisiae: a novel and efficient biological control
26. agent for Colletotrichum acutatum during pre-harvest. Microbiological Research 175, 93-99.
27. Masoud, W., Poll, L., & Jakobsen, M. (2005). Influence of volatile compounds produced by yeasts predominant during processing of Coffea arabica in East Africa on growth and ochratoxin A (OTA) production by Aspergillus ochraceus. Yeast 22, 1133-1142. [DOI:10.1002/yea.1304] [PMID]
28. Moss, M.O., & Long, M.T. (2002). Fate of patulin in the presence of the yeast Saccharomyces cerevisiae. Food Additives & Contaminants 19, 387-399. [DOI:10.1080/02652030110091163] [PMID]
29. Nguyen, M.T., & Ranamukhaarachchi, S.L. (2010). Soil borne antagonists for bioogcal control of bacterial wilt disease caused by Ralstonia solanacearum in tomato and pepper. Journal of Plant Pathology, 92(2), 395-405.
30. Pizzolitto, R. P., Bueno, D. J., Armando, M. R., Cavaglieri, L. R., Dalcero, A. M., & Salvano, M. A. (2011). Binding of aflatoxin B1 to lactic acid bacteria and Saccharomyces cerevisiae in vitro: a useful model to determine the most efficient microorganism. InTech-Open Access Publisher.
31. Raacke, I., Von Rad, U., Mueller, M., & Berger, S. )2006(. Yeast increases resistance in Arabidopsis against Pseudomonas syringae and Botrytis cinerea by salicylic acid-dependent as well as independent mechanisms. Molecular Plant-Microbe Interactions, 19, 1138-1146. [DOI:10.1094/MPMI-19-1138] [PMID]
32. Sharma, R., Singh, D., & Singh, R. (2009). Biological control of postharvest diseases of fruits and vegetables by microbial antagonists: A review. Biological Control 50, 205-221. [DOI:10.1016/j.biocontrol.2009.05.001]
33. Sommer, B., Overy, D.P., Haltli, B., & Kerr, R.G. (2016). Secreted lipases from Malassezia globosa: recombinant expression and determination of their substrate specificities. Microbiology, 162,1069-1079. [DOI:10.1099/mic.0.000299] [PMID]
34. Thambugala, K., Anupama Daranagama, D., Lander Phillips, A. G., & Kannangara, S. (2020). Fungi vs. Fungi in Biocontrol: An Overview of Fungal Antagonists Applied Against Fungal Plant Pathogens. Frontiers in Cellular and Infection Microbiology, 10, 604-923. [DOI:10.3389/fcimb.2020.604923] [PMID] [PMCID]
35. Yao, H.J., & Tian, S.P. (2005). Effect of biocontrol agent methyl jasmonate on postharvest diseases of peach fruit and the possible mechanisms involved. Applied Microbiology, 98, 941-950. [DOI:10.1111/j.1365-2672.2004.02531.x] [PMID]
36. Youssef, M. M. A., & Soliman, M. M. (1997, December). Effect of integrated management on Meloidogyne incognita infecting Egyptian henbane, Hyoscyamus muticus and on subsequent cowpea plant. In 1st Scientific Conference of Agricultural Sciences, Faculty of Agriculture, Assiut University, Egypt (pp. 585-594).
37. Zou, Z., Sun, J., Huang, F., Feng, Z., Li, M., Shi, R., Ding, J., & Li, H. (2015). In vitro removal of T-2 toxin by yeasts. Journal of Food Safety, 35, 544-550. [DOI:10.1111/jfs.12204]

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه یاسوج دانش بیماری شناسی گیاهی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | University of Yasouj Plant Pathology Science

Designed & Developed by : Yektaweb