جلد 10، شماره 2 - ( (بهار و تابستان) 1400 )                   جلد 10 شماره 2 صفحات 138-128 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

JAVAR S. 12. Basic nutritional requirements of fungi for mass production under liquid fermentation conditions. pps. 2021; 10 (2) :128-138
URL: http://yujs.yu.ac.ir/pps/article-1-339-fa.html
جاور سعیده. 12. نیازهای غذایی اولیه قارچها برای تولید انبوه در شرایط فرمانتاسیون مایع. دانش بیماری شناسی گیاهی. 1400; 10 (2) :138-128

URL: http://yujs.yu.ac.ir/pps/article-1-339-fa.html


مؤسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران ، sajavar@gmail.com
چکیده:   (451 مشاهده)
جاور س (1400) نیازهای غذایی اولیه قارچ­ها برای تولید انبوه در شرایط فرمانتاسیون مایع. دانش بیماری­شناسی گیاهی 10(2): 138-128.     
   Doi: 10.2982/PPS.10.2.128.
 
قارچها فاقد کلروفیل هستند و قادر به فتوسنتز کردن نیستند و انرژی مورد نیاز خود را از تجزیه مواد آلی محیط کسب می­کنند. به طور کلی برای تولید صنعتی عوامل زیستی، انتخاب منابع غذایی ارزان قیمت و قابل دسترس اهمیت زیادی دارد. در این مقاله به عمده­ ترین نیاز غذایی قارچ­ها در شرایط فرمانتاسیون مایع که شامل منابع کربنی، منابع نیتروژن، مواد معدنی و اکسیژن در قارچ­های هوازی می­باشد پرداخته شده است. منابع کربنی در صنایع فرمانتاسیون مایع را کربوهیدرات­ها، چربی­های حیوانی، روغن­های گیاهی، هیدروکربن­ها و الکل­ها تشکیل می­دهند که از این میان، عمده­ترین منابع کربنی، کربوهیدرات­ها می­باشند. هشت تا چهارده درصد از وزن خشک قارچ­ها را نیتروژن تشکیل می­دهد و برای تامین نیاز قارچ­ها به نیتروژن، تعداد زیادی از ترکیبات معدنی و آلی را می­توان به کار برد. قارچ­ها مانند سایر ریزجانداران برای رشد و متابولیسم سلولی خود به عناصر معدنی مشخصی نیاز دارند. بیشتر قارچ­های زیستی که در سطح تجاری تولید و مصرف می­شوند از گروه ریزموجودات هوازی و در مواردی، بی­هوازی اختیاری هستند. در تولید انبوه قارچ­های رشته­ای، وجود اکسیژن حل­شده کافی برای رشد و هاگ­زایی مناسب، عاملی مهم و محدود کننده محسوب می شود.
واژه‌های کلیدی: تخمیر مایع، کربن، نیتروژن
متن کامل [PDF 400 kb]   (165 دریافت)    
نوع مطالعه: ترویجی | موضوع مقاله: تخصصي

فهرست منابع
1. Ahmadzadeh M, Saberi Riseh R, Asgarinia M (2015) Fermentation, Formulation and Application Technology of Plant Probiotics in Agriculture. University of Tehran Press, Iran, 206p. (In Persian).
2. Allikian K, Edgar R, Syed R, Zhang S (2019) Fundamentals of Fermentation Media. Pp.41-84. In: A Berenjian (ed.). Essentials in Fermentation Technology, Springer, Cham. [DOI:10.1007/978-3-030-16230-6_2]
3. Asaff A, Cerda-Garcı'a-Rojas CM, Viniegra-Gonza'lez G, de la Torre M (2006) Carbon distribution and redirection of metabolism in Paecilomyces fumosoroseus during solid-state and liquid fermentations. Process Biochemistry 41:1303-1310. [DOI:10.1016/j.procbio.2006.01.001]
4. Bohn L, Meyer AS, Rasmussen SK (2008) Phytate: impact on environment and human nutrition. A challenge for molecular breeding. Journal of Zhejiang University Science B 9:165-191. [DOI:10.1631/jzus.B0710640] [PMID] [PMCID]
5. Cliquet S, Jackson M (2005) Impact of carbon and nitrogen nutrition on the quality, yield and composition of blastospores of the bioinsecticidal fungus Paecilomyces fumosoroseus. Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology 32:204-210. [DOI:10.1007/s10295-005-0232-3] [PMID]
6. De la Torre M, Cardenas-Cota HM (1996) Production of Paecilomyces fumosoroseus conidia in submerged culture. Entomophaga 41:443-453. [DOI:10.1007/BF02765796]
7. Goettel MS, Roberts DW (1992) Mass Production, Formulation and Field Application of Entomopathogenic Fungi. PP.230-238. In: CJ Lomer, C Pror (eds.). Biological Control of Locusts and Grasshoppers. CABI, Wallingford.
8. Greasham RL (1993) Media for Microbial Fermentations. PP.127-139. In: HJ Rehm, G Reed (eds.). Biotechnology, Second Edition. Verlagsgesellschaft, Weinheim (Federal Republic of Germany). [DOI:10.1002/9783527620845.ch7]
9. Halford NG, Curtis TY, Muttucumaru N, Postles J, Mottram DS (2011) Sugars in crop plants. Annals of Applied Biology 158:1-25. [DOI:10.1111/j.1744-7348.2010.00443.x]
10. Hu WS (2017) Oxygen Transfer in Bioreactors. PP.241-264. In: WS Hu (ed.). Engineering Principles in Biotechnology. John Wiley & Sons. [DOI:10.1002/9781119159056.ch8]
11. Hutner SH (1972) Inorganic nutrition. Annual Review of Microbiology 26:313-346. [DOI:10.1146/annurev.mi.26.100172.001525] [PMID]
12. Issaly N, Chauveau H, Aglevor F, Fargues J, Durand A (2005) Influence of nutrient, pH and dissolved oxygen on the production of Metarhizium flavoviride Mf189 blastospores in submerged batch culture. Process Biochemistry 40:1425-1431. [DOI:10.1016/j.procbio.2004.06.029]
13. Jackson MA (2012) Dissolved oxygen levels affect dimorphic growth by the entomopathogenic fungus Isaria fumosorosea. Biocontrol Science and Technology 22:67-79. [DOI:10.1080/09583157.2011.642339]
14. Jackson MA, Jaronski ST (2009) Production of microsclerotia of the fungal entomopathogen Metarhizium anisopliae and their use as a biocontrol agent for soil-inhabiting insects. Mycological Research 113:842-850. [DOI:10.1016/j.mycres.2009.03.004] [PMID]
15. Jenkins NE, Prior C (1993) Growth and formation of true conidia by Metarhizium flavoviride in a simple liquid medium. Mycological Research 97:1489-1494. [DOI:10.1016/S0953-7562(09)80223-2]
16. Kim JS, Je YH, Woo EO, Park JS (2011) Persistence of Isaria fumosorosea (Hypocreales: Cordycipitaceae) SFP-198 Conidia in Corn Oil-Based Suspension. Mycopathologia 171:67-75. [DOI:10.1007/s11046-010-9336-z] [PMID]
17. Leland JE, Mullins DE, Vaughan LJ, Warren HL (2005a) Effects of media composition on submerged culture spores of the entomopathogenic fungus, Metarhizium anisopliae var. acridum, Part 1: comparison of cell wall characteristics and drying stability among three spore types. Biocontrol Science and Technology 15: 379-392. [DOI:10.1080/09583150400016928]
18. Leland JE, Mullins DE, Vaughan LJ, Warren HL (2005b) Effects of media composition on submerged culture spores of the entomopathogenic fungus, Metarhizium anisopliae var. acridum Part 2: effects of media osmolality on cell wall characteristics, carbohydrate concentrations, drying stability, and pathogenicity. Biocontrol Science and Technology 15:393-409. [DOI:10.1080/09583150400016910]
19. Lopes MA, Gomes DS, Bello Koblitz MG, Pirovani CP, de Mattos Cascardo JC, Goes-Neto A, Micheli F (2008). Use of response surface methodology to examine chitinase regulation in the basidiomycete Moniliophtora perniciosa. Mycological Research 112:399-406. [DOI:10.1016/j.mycres.2007.10.017] [PMID]
20. Lopusiewicz L, Mazurkiewicz-Zapałowicz K, Tkaczuk C, Bartkowiak A (2020) The influence of cobalt ions on growth and enzymatic activity of entomopathogenic fungi used in biological plant protection. Journal of Plant Protection Research 60:58-67.
21. Mohammadi Nasr M, Nahvi I, Keyhanfar M, Mirbagheri M (2017) The effect of carbon and nitrogen sources on the fatty acids profile of Mortierella vinacea. Biological Journal of Microorganism 5:1-8.
22. Nakayama, K. (1972) Micro-organisms in Amino Acid Fermentation. PP.433-438. In: G Temi (ed.), Fermentation Technology Today Japan: Society of Fermentation Technology.
23. Nirmal NP, Laxman, RS (2014) Enhanced thermostability of a fungal alkaline protease by different additives. Enzyme Research 2014:1-9. [DOI:10.1155/2014/109303] [PMID] [PMCID]
24. Peters D (2006) Carbohydrates for fermentation. Biotechnology Journal: Healthcare Nutrition Technology 1:806-814. [DOI:10.1002/biot.200600041] [PMID]
25. Ravensberg WJ (2011) A Rroadmap to the Successful Development and Commercialization of Microbial Pest Control Products for Control of Arthropods. Springer Netherlands, 386P. [DOI:10.1007/978-94-007-0437-4]
26. Safavi SA, Shah FA, Pakdel AK, Rasoulian GR, Bandani AR, Butt TM (2007) Effect of nutrition on growth and virulence of the entomopathogenic fungus Beauveria bassiana. FEMS Microbiology Letters 270:116-123. [DOI:10.1111/j.1574-6968.2007.00666.x] [PMID]
27. Stanbury PF, Whitaker A, Hall SJ (2017a) Media for Industrial Fermentations. PP.213-272. In: PF Stanbury, A Whitaker, SJ Hall (eds.). Principles of Fermentation Technology. Third edition, Elsevier Ltd. [DOI:10.1016/B978-0-08-099953-1.00004-1]
28. Stanbury PF, Whitaker A, Hall SJ (2017b) Aeration and Agitation. PP.537-618. In: PF Stanbury, A Whitaker, SJ Hall (eds.). Principles of Fermentation Technology. Third edition, Elsevier Ltd. [DOI:10.1016/B978-0-08-099953-1.00009-0]
29. Subramaniyam R, Vimala R (2012) Solid state and submerged fermentation for the production of bioactive substances: a comparative study. International Journal of Science and Nature 3:480-486.
30. Sun MH, Liu XZ (2006) Carbon requirements of some nematophagous, entomopathogenic and mycoparasitic Hyphomycetes as fungal biocontrol agents. Mycopathologia 161:295-305. [DOI:10.1007/s11046-006-0249-9] [PMID]
31. Thomas KC, Khachatourians GG, Ingledew WM (1987) Production and properties of Beauveria bassiana conidia cultivated in submerged culture. Canadian Journal of Microbiology 33:12-20. [DOI:10.1139/m87-003]
32. Vega FE, Jackson MA, Mercadier G, Poprawski TJ (2003) The impact of nutrition on spore yields for various fungal entomopathogens in liquid culture. World Journal of Microbiology and Biotechnology 19:363-368. [DOI:10.1023/A:1023924304456]
33. Yazid NA, Barrena R, Komilis D, Sánchez A (2017) Solid-state fermentation as a novel paradigm for organic waste valorization: A review. Sustainability 9:224. [DOI:10.3390/su9020224]

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه یاسوج دانش بیماری شناسی گیاهی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2022 CC BY-NC 4.0 | University of Yasouj Plant Pathology Science

Designed & Developed by : Yektaweb