جلد 1، شماره 1 - ( 12-1390 )                   جلد 1 شماره 1 صفحات 62-53 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mahdian S, Kazemi Y, Amiri B. Methodofdetectionmancozebfungicide residue in cucumber fruit. pps. 2012; 1 (1) :53-62
URL: http://yujs.yu.ac.ir/pps/article-1-33-fa.html
مهدیان صفر علی، کاظمی سید یحیی، امیری بهنام. روش تعیین باقی‌مانده قارچ‌کش مانکوزب در میوه خیار . دانش بیماری شناسی گیاهی. 1390; 1 (1) :62-53

URL: http://yujs.yu.ac.ir/pps/article-1-33-fa.html


بیماری‌شناسی گیاهی، گروه گیاه‌پزشکی، دانشگاه علوم‌ کشاورزی ‌و ‌منابع ‌طبیعی‌ساری ، safaralim@gmail.com
چکیده:   (14007 مشاهده)
مهدیان، ص. ع.، کاظمی، س. ی. و امیری، ب. 1390. روش تعیین باقی‌مانده قارچ‌کش مانکوزب در میوه خیار. دانش بیماری‌شناسی گیاهی 1(1): 62-53.  
خیار در بعضی مناطق مرطوب کشور برای مبارزه با بیماری سفیدک‌کرکی با قارچ‌کش مانکوزب سم‌پاشی و پس از گذشت مدت زمان کوتاهی برداشت می‌شود. بنابراین تعیین میزان باقی‌مانده این قارچ‌کش در میوه خیار، از نظر حفظ سلامت مصرف‌کنندگان اهمیت دارد. مقدار باقی‌مانده این قارچ‌کش در نمونه‌های میوه خیار که به طور تصادفی جمع‌آوری می‌شوند، تعیین می‌گردد. از هر نمونه 100 گرم وزن و در دستگاه سوکسله با حلال ان- هگزان، عصاره آن استخراج می‌شود. میزان جذب نور با طول موج 280 نانومتر این عصاره در دستگاه اسپکتروفتومتر اندازه-گیری و در نمودار خطی، نشان دهنده رابطه بین میزان جذب نور توسط یک عصاره با رقت ماده موثره این قارچ‌کش موجود در آن، قرار داده می‌شود و مقدار باقی‌مانده قارچ‌کش مانکوزب در عصاره هر نمونه تعیین می‌شود. بیشینه باقی-مانده مجاز این قارچ‌کش 2 میلی‌گرم در هر کیلوگرم میوه خیار است.
متن کامل [PDF 200 kb]   (7001 دریافت)    
نوع مطالعه: ترویجی | موضوع مقاله: تخصصي

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سامانه نشریات دانشگاه یاسوج دانش بیماری شناسی گیاهی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2021 CC BY-NC 4.0 | University of Yasouj Journals System Plant Pathology Science

Designed & Developed by : Yektaweb