جلد 2، شماره 2 - ( 6-1392 )                   جلد 2 شماره 2 صفحات 11-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

ABUTORABI E. (2013). Application of Grafting Method for Management of Soil borne Disease of Greenhouse Tomato . Plant Pathol. Sci.. 2(2), 1-11.
ابوترابی المیرا. کاربرد روش پیوندزدن در مدیریت بیماری‌های خاک‌زاد گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای دانش بیماری شناسی گیاهی 1392; 2 (2) :11-1

، موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور، تهران ، elmtorabi20@gmail.com
ابوترابی، ا. 1392. کاربرد روش پیوندزدن در مدیریت بیماری‌های خاک‌زاد گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای. دانش بیماری‌شناسی گیاهی 2(2): 11-1.
 مدیریت عوامل بیماری‌زای خاک‌زاد گوجه‌فرنگی با هدف کاهش مصرف سموم شیمیایی و تولید محصول سالم، ارائه راهکار مناسبی را می‌طلبد. استفاده از روش پیوند به‌عنوان یکی از کارآمدترین روش‌های مدیریتی در جهت دستیابی به این هدف می‌باشد و می‌تواند راهکار مناسبی برای حذف و یا کاهش مصرف سموم آلاینده که اثرات زیست محیطی نامطلوبی را به دنبال دارد، محسوب گردد. بر اساس پژوهش‌های انجام شده، در این روش با بهره‌گیری از پایه‌های مقاوم بذری و پیوند رقم زراعی روی این پایه‌ها، علاوه بر دستیابی به محصول بیشتر با کیفیت مطلوب و رشد بهینه گیاه، می‌توان خسارت بیماری‌ها را بدون مصرف سموم و یا با مصرف کمتر سم مدیریت نمود.
واژه‌های کلیدی: پیوند، گوجه‌فرنگی، Fusarium، Meloidogyne، Ralstonia.
دریافت: 1391/12/21 | پذیرش: 1392/4/15