دوره 2، شماره 1 - ( 11-1395 )                   جلد 2 شماره 1 صفحات 49-55 | برگشت به فهرست نسخه ها

Pournaderi P, Rasekh S. Effect of an isothermal wall on the natural convection heat transfer from a horizontal cylinder . jste. 2017; 2 (1) :49-55
URL: http://yujs.yu.ac.ir/jste/article-1-51-fa.html
پورنادری پدرام، راسخ سپهر. اثر دیواره دما ثابت بر روی انتقال حرارت جابجایی آزاد حول یک استوانه افقی. نشریه مباحث برگزیده در انرِژی. 1395; 2 (1) :49-55

URL: http://yujs.yu.ac.ir/jste/article-1-51-fa.html

دانشگاه یاسوج ، sp.pournaderi@yu.ac.ir

در این مقاله،اثر دیواره دما ثابت افقی بر روی انتقال حرارت جابجایی آزاد حول یک استوانه افقیبه صورت عددی بررسی می­شود.برای این منظور اثر دیواره زمانی که در بالای استوانه قرار دارد در گستره ای از اعداد ریلی و فواصل بین دیواره و استوانه بررسی می­شود و با زمانی که دیواره آدیاباتیک ­باشد مقایسه می­ گردد.این فرایند با استفاده از نرم‌افزارفلوئنت شبیه سازی می­شود. مقایسه نتایج با کارهای عددی موجود،دقت شبیه سازی انجام شده را تایید می­کند.نتایج شبیه سازی نشان می دهدکه درفواصل کم دیوار نسبت به استوانه، دیواره هم دما باعث افزایش عدد ناسلت میانگین حول استوانهمی شود. با افزایش این فاصله عدد ناسلت میانگین کاهش یافته تا اینکه به یک مقدار کمینه می­رسد و پس از آن با افزایش بیشتر فاصله مقدار عدد ناسلت میانگین افزایش می­یابد. همچنین،ملاحظه می گردد که عدد ناسلت حول استوانه، زمانیکه دیواره هم دما باشد نسبت به حالتی که دیواره آدیاباتیک است بیشتر است.

نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1395/3/21 | پذیرش: 1395/6/21 | انتشار: 1395/11/11

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سامانه نشریات دانشگاه یاسوج مباحث برگزیده در انرژی می باشد.