دوره 3، شماره 2 - ( 10-1396 )                   جلد 3 شماره 2 صفحات 38-31 | برگشت به فهرست نسخه ها

Shojaei Fard M H, Tahani M, Mahtab A, Zare J. (2017). Design, Construction and Empirical Investigation of Thermal Performance of A Heat Pipe. jste. 3(2), 31-38.
URL: http://yujs.yu.ac.ir/jste/article-1-23-fa.html
شجاعی فرد محمدحسن، طحانی مجتبی، مهتاب روش علی، زارع جواد. طراحی، ساخت و بررسی تجربی عملکرد گرمایی لوله حرارتی نشریه مباحث برگزیده در انرِژی 1396; 3 (2) :38-31

URL: http://yujs.yu.ac.ir/jste/article-1-23-fa.html

استادیار دانشکده علوم و فنون، دانشگاه تهران ، tahani@iust.ac.ir

در تحقیق حاضر به‌صورت تجربی به بررسی عملکرد لوله حرارتی پرداخته شده است. در ابتدا لوله حرارتی موردنظر با در نظر گرفتن پارامترهای مؤثر بر عملکرد لوله حرارتی طراحی و ساخته شده است. سپس با محاسبه‌ی مقدار سیال عامل موردنیاز و انجام عملیات شارژ لوله و همچنین نصب سنسورها و سایر تجهیزات جانبی مورد استفاده دستگاه آزمایش موردنظر آماده گردیده است. لوله حرارتی مورد آزمایش از جنس مس می‌باشد که از آب به‌عنوان سیال عامل استفاده می‌کند. پس از طراحی و ساخت مجموعه آزمایش با تغییر ولتاژ توان‌های مختلفی به گرمکن وارد  شده و برای توان‌های ورودی مختلف توزیع دمای سطح لوله گرمایی در طول لوله به دست آمده است. در ادامه با استفاده از توزیع دمای به دست آمده، تغییرات مقاومت حرارتی و همچنین تغییرات ضریب هدایت معادل لوله گرمایی محاسبه شده است.

نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه مباحث برگزیده در انرژی می باشد.