سال 1، شماره 2 - ( 6-1391 )                   جلد 1 شماره 2 صفحات 53-63 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

TAGHINASAB M, KARIMI E. Susceptible Plants to Soft Rot Causal Bacteria in Iran. pps. 2012; 1 (2) :53-63
URL: http://yujs.yu.ac.ir/pps/article-1-43-fa.html
تقی نسب میثم، کریمی ابراهیم. گیاهان حساس به باکتری‌های مولد پوسیدگی نرم در ایران. دانش بیماری شناسی گیاهی. 1391; 1 (2) :53-63

URL: http://yujs.yu.ac.ir/pps/article-1-43-fa.html


بیماری‌شناسی گیاهی، گروه گیاه‌پزشکی، دانشکده علوم زراعی، دانشگاه علوم‌کشاورزی و منابع‌طبیعی گرگان، گرگان ، Taghinasab@gau.ac.ir
چکیده:   (28745 مشاهده)
تقی‌نسب، م. 1391. گیاهان حساس به باکتری‌های مولد پوسیدگی نرم در ایران. دانش ‌بیماری‌شناسی‌گیاهی 1(2): 63-53 
باکتری‌های مولد پوسیدگی نرم، گونه‌های Pectobacterium و Dickeya ، از بیمارگرهای مهم گیاهان هستند، که انتشار جهانی دارند. دامنه میزبانی این باکتری‌ها بسیار وسیع بوده و موجب لهیدگی بافت‌های گیاهی می-گردند. بیماری‌های ناشی از این باکتری‌ها به شکل پوسیدگی نرم، ساقه سیاه، لهیدگی پیاز گل‌ها و لکه‌برگی در ایران از ذرت، برنج، کانولا، چغندرقند، سیب‌زمینی، موز، خرما، هویج، کلم، پیاز، شلغم ، فلفل، فیلودندرون، پاندانوس، دیفن‌باخیا، سیکلامن، زنبق، آگلونما، دراسنا، گلایول، فیکوس، کاکتوس زینتی و گل‌جالیز گزارش شده‌اند. برخی از ارقام گیاهان زراعی کشور نظیر ذرت، سیب‌زمینی و چغندرقند نسبت به این باکتری‌‌ها متحمل شناخته شده‌اند.
متن کامل [PDF 1866 kb]   (2767 دریافت)    
نوع مطالعه: ترویجی | موضوع مقاله: تخصصي

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سامانه نشریات دانشگاه یاسوج دانش بیماری شناسی گیاهی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2020 All Rights Reserved | University of Yasouj Journals System Plant Pathology Science

Designed & Developed by : Yektaweb