دوره 1، شماره 1 - ( 6-1393 )                   جلد 1 شماره 1 صفحات 7-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

(2014). Investigation of performance and exhaust emissions in direct injection engine using coconut oil biodiesel. jste. 1(1), 1-7.
URL: http://yujs.yu.ac.ir/jste/article-1-21-fa.html
شجاعی فرد محمدحسن، طحانی مجتبی، اتقانی میرمجید، اکبری مصطفی. بررسی اثر بیو دیزل نارگیل بر عملکرد آلاینده های موتور دیزل نشریه مباحث برگزیده در انرِژی 1393; 1 (1) :7-1

URL: http://yujs.yu.ac.ir/jste/article-1-21-fa.html

دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت

این مطالعه به بررسی تجربی تأثیر استفاده از بیودیزل نارگیل بر عملکرد و آلاینده های یک موتور پاشش مستقیم دیزل پرداخته شده است. به همین منظور ابتدا روغن نارگیل با روش ترنس استریفیکاسیون به سوخت دیزل تبدیل شد و سپس خواص ترموفیزیکی سوخت تهیه شده استخراج گردید. ترکیبات سوخت با درصد های مختلف بیودیزل و سرعت‌های مختلف موتور مورد آزمایش و تأثیرات درصد بیودیزل و سرعت موتور بر روی توان ترمزی، مصرف سوخت ویژه، اکسیدهای نیتروژن، مونواکسید کربن، دی اکسید کربن و ذرات معلق مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که استفاده از بیودیزل سبب کاهش اندک در توان خروجی از موتور می‌شود. همچنین مصرف سوخت ویژه ترمزی در هنگام استفاده از بیودیزل اندکی افزایش می‌یابد. بر اساس نتایج این تحقیق، آلاینده های نظیر مونواکسید کربن، دی اکسید کربن و ذرات معلق در هنگام استفاده از بیودیزل به طرز قابل توجهی کاهش می‌یابد.

نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه مباحث برگزیده در انرژی می باشد.